Update datum bericht: 24-08-2020

Onze parken Boszoom en Zeeduinen zijn volgens de richtlijnen van het RIVM geopend.

Onderstaande regels gelden voor park Boszoom (Rhenen) en park Zeeduinen (Ouddorp).

  • Bij de receptie van het park Boszoom in Rhenen mag slechts 1 persoon naar binnen. Voor het loket is een spatscherm geplaatst. Het schuifraam tussen gast en beheerder zal gesloten blijven. De beheerder desinfecteert bij elke wissel het plastic mapje, de huissleutel en de afstandsbedieningen. Het schoonmaakbedrijf werkt volgens de richtlijnen van het RIVM.
  • Wij verzoeken u tijdens uw verblijf de sociale afstand van 1,5 meter te respecteren en geen contact te maken met andere gasten. Onze vakantie bungalows staan ver genoeg uit elkaar om sociaal contact te kunnen vermijden. Bezoek tijdens uw verblijf van meer dan 3 personen is niet toegestaan.
  • Indien je een nieuwe reserveringen maakt vanaf 25 maart tot 29 augustus 2020 kan deze alleen kosteloos worden geannuleerd als het park op last van de (lokale) overheid moet worden gesloten. Je ontvangt dan een tegoedbon ter waarde van het huurbedrag van je reservering. Deze tegoedbon is geldig voor een nieuwe reservering met een aankomstdatum tot uiterlijk 1 juni 2021. Is het huurbedrag van de nieuwe reservering lager dan het huurbedrag van de oorspronkelijke reservering, dan krijg je geen geld terug.
  • Is het aanbetalingsbedrag van de nieuwe reservering lager dan het aanbetalingsbedrag van de oorspronkelijke reservering, dan krijg je geen geld terug. Aanbetaling aankoopkosten van tickets voor de dierentuin kunnen niet verrekend worden met de tegoedbon.
  • Indien je een annulering wenst voor een reservering met een aankomstdatum na 1 juni t/m 31 december 2020, dan gelden hiervoor de gebruikelijke annuleringsvoorwaarden (zie boekingsvoorwaarden op onze website).
  • Reserveringen met een aankomstdatum in 2021: hiervoor gelden de gebruikelijke annuleringsvoorwaarden (zie boekingsvoorwaarden op onze website). Alleen als onze parken op last van de (lokale) overheid of door een andere reden door het bestuur moeten worden gesloten en je daardoor niet de gereserveerde data op onze parken kan verblijven, ontvang je het volledige bedrag van je reservering retour.