Broodjes- en ontbijtservice

Extra verwennen in Boszoom.

ontbijt 2Onze broodjes en ontbijtservice in park Boszoom is een succes!
Want wat is nu heerlijker dan uw vakantiedag beginnen met een uitgebreid ontbijt of lekkere verse broodjes van de bakker die tussen 08:00 uur en uiterlijk 08:30 uur bij uw bungalow worden bezorgd!

Uw bestelling wordt afgegeven. Wanneer er niet aangebeld/aangeklopt hoeft te worden, kunt u dit aangeven bij uw bestelling. De bakker zet uw bestelling dan bij uw voordeur neer. Aangezien dit niet overdekt is en men papieren dozen/tassen gebruikt is dit voor uw eigen risico.

U heeft o.a. de keus uit harde of zachte broodjes, diverse croissants en broden. Kijk voor het gehele assortiment van onze ontbijt- en broodjesservice op het bestelformulier.

Ook is het mogelijk een compleet ontbijt te bestellen. U heeft de keus uit 3 soorten:

Natuurlijk kunt u uw ontbijt nog eens extra feestelijk maken met een flesje Champagne voor 2 personen.

Met onze ontbijt- en broodjesservice kunt u hier elke dag van genieten.

Wilt u gebruik maken van onze ontbijt- en broodjesservice?
U kunt uw ontbijt- en broodbestelling d.m.v. het bestelformulier aan ons doorgeven uiterlijk tot 5 dagen voor de gewenste leverdatum. De bezorgkosten zijn € 1,00 per dag en indien het bedrag van uw bestelling minder is dan € 7,50 per dag zijn de bezorgkosten € 2,75 per dag. Zondag, maandag en feestdagen is er geen bezorging.
Op maandag is Brasserie Van Toor, Molenstraat 2 in Rhenen voor een ontbijt geopend vanaf 08:30 uur. Gebruik voor korting de voucher die u bij aankomst in uw bungalow ontvangt!

Op het tabblad “UW GEGEVENS” vult u uw gegevens in en uw keuze uit het assortiment maakt u op tabblad “ASSORTIMENT”. Na uw keuze te hebben gemaakt vindt u het totaaloverzicht van uw bestelling en het te betalen bedrag op tabblad “UW GEGEVENS”.  Indien uw bestelling compleet is, verzendt u uw bestelling (tabblad “OPSTUREN”) en maakt u het verschuldigde bedrag naar onze bankrekening over!

LET OP: U KUNT ALLEEN BESTELLEN VIA ONZE WEBSITE EN NIET VIA DE BEHEERDER VAN ONS PARK!

Wij hopen met onze broodjesservice u nog wat meer een vakantiegevoel te geven en wensen u alvast een fijn verblijf met lekkere broodjes of een ontbijtje op ons park Boszoom.

Voor vragen kunt u mailen naar broodjesservice@vakantieoordenenergie.nl of telefonisch contact opnemen 06 50 22 79 93 (best bereikbaar tussen 19:00 en 21:00 uur). Bij geen gehoor kunt u de voicemail inspreken.