VERBOUWING DIANA AFGEROND

 

Vakantiebungalow Diana geschikt voor invaliden en voor groepen tot max 8 personen.

Een beperking hoort niet in de weg te staan van een fijne vakantie. Daarom is bungalow Diana op park Boszoom omgebouwd tot een fantastisch ruim huis en geschikt voor gasten met een rolstoel of een scootmobiel. En waar je tevens vanaf nu met 8 personen kunt logeren.
Door de renovatie is de toegankelijkheid van het huis aangepast. Denk aan een brede voordeur, een zeer ruime slaapkamer op de begane grond […]

Lees meer

Auteur: Vakantieoorden Energie | 17 mei 2019 | Geen Reacties


MET KORTING NAAR BURGERS ‘ZOO IN ARNHEM

Bij de receptie op park Boszoom krijgt u ruim 50% korting op kaartjes voor dierentuin Burgers Zoo wanneer u in ons park verblijft. Volwassenen betalen slechts € 10,- een kinderkaartje kost € 8,-.

Lees meer

Auteur: Vakantieoorden Energie | 9 februari 2019 | Geen Reacties


MET KORTING NAAR DE PATHE BIOSCOOP IN EDE

VERBLIJF JE IN DE WINTERMAANDEN IN EEN BUNGALOW OP ONS PARK BOSZOOM IN RHENEN? GA MET KORTING NAAR DE BIOSCOOP!

In de wintermaanden t/m februari 2019 ontvang je korting op je filmticket als je in deze periode tijdens je verblijf op ons park Boszoom in Rhenen naar de Pathé bioscoop in Ede gaat.
Het maakt niet uit naar welke film je gaat. Wel moet je om voor de korting in aanmerking te komen je favoriete film bij Pathé Ede zelf reserveren en […]

Lees meer

Auteur: Vakantieoorden Energie | 18 november 2018 | Geen Reacties


Beheerdersechtparen gezocht

Gaat u binnenkort met pensioen of kent u iemand die met pensioen is of gaat? 

Wij zijn op zoek naar beheerdersechtparen voor vakantiepark Boszoom in Rhenen. 

Park Boszoom bestaat uit 15 bungalows waarvan 14 bungalows heel het jaar door worden verhuurd. Bungalow Cunera is alleen voor de beheerders. Die logeren daar gratis voor een periode van 4 tot 6 weken aan een stuk.  

Beheerders zijn gastvrouw en gastheer op ons park. Zorgen dat de huurders netjes worden ontvangen en dat die goed worden […]

Lees meer

Auteur: Vakantieoorden Energie | 8 oktober 2018 | Geen Reacties


Mindervalidewoningen (met traplift) Castor en Pollux nu te huur

Modernisering en renovatie van de woningen Castor en Pollux hebben een betere bewoonbaarheid en een fraaier aanzien gekregen. De ruimere woonkamer en de luxe  badkamer, beide met schuifdeuren, zijn nu ook rolstoeltoegankelijk. De drie slaapkamers op de eerste etage zijn bereikbaar via een brede trap en ook via een moderne traplift.

In januari is de bestrating van het terras, pad naar de schuur en parkeerplaats  nieuw aangelegd. In de schuur bevindt zich een elektrisch oplaadpunt voor een elektrische fiets en/of scootmobiel.

Lees meer

Auteur: Vakantieoorden Energie | 19 februari 2018 | Geen Reacties