Waarom voorinschrijving

Wij hanteren een voorinschrijving om al onze leden een gelijke kans te geven een vakantiewoning in een schoolvakantie in park Zeeduinen (Ouddorp) te reserveren. Een vakantiewoning in park Boszoom (Rhenen) is na het vrijgeven van onze website voor heel 2021 te reserveren. Voorinschrijving voor de schoolvakantie periodes is voor dit park niet nodig.

Uitgangspunten

De vakantiewoningen in Ouddorp zijn erg populair. Daarom heeft het bestuur het volgende besloten:

  • Tot 1 januari 2021 mogen alleen leden maximaal twee weken één vakantiewoning in Ouddorp in het hoogseizoen (26-03-2021 tot 29-10-2021) reserveren. Dat mag zijn: twee weken aaneengesloten of twee keer een losse week. Buiten het hoogseizoen zijn er geen beperkingen.
  • Tijdens de voorinschrijvingsperiode worden alleen aanvragen voor een verblijf tijdens de schoolvakanties 2021 voor een hele week toegekend. Deze weken zijn op bijgaand tarievenoverzicht gemarkeerd met een gele achtergrond. Indien je je inschrijft voor een weekend of midweek dat valt in een schoolvakantie, zal deze alleen worden toegekend, als blijkt dat er geen aanvraag is ontvangen voor een hele week en dit weekend of midweek niet in een periode valt waarin alleen weekhuur mogelijk is.

Voorinschrijven

U kunt digitaal inschrijven, druk op de onderstaande groene button en vul het formulier in.
(mogelijk tot 18 november 2020)

Je kansen op toewijzing worden aanzienlijk verhoogd als je meerdere alternatieve periodes opgeeft. Voor meerdere bungalows en/of schoolvakanties moeten verschillende formulieren worden ingediend.

Toewijzing

De toewijzing van de bungalows voor de schoolvakanties van park Zeeduinen vindt plaats, na loting, vanaf 20 november 2020. Wanneer je bent ingeloot wordt zo spoedig mogelijk de reserveringsbevestiging per e-mail verzonden.

Heb je vragen over de voorinschrijving mail naar voorinschrijving@vakantieoordenenergie.nl