Het initiatief voor de vakantieoorden is in 1951 genomen door het personeel van het Gemeentelijk Energiebedrijf Rotterdam (GEB). Het bieden van kwalitatief goede vakantiebungalows tegen aantrekkelijke prijzen aan de vrienden van Vakantieoorden Energie is vandaag de dag nog steeds de doelstelling.

Over de vriendschap

Personeel en gepensioneerd personeel van Eneco, Stedin, Joulz, Uniper en daarmee gelieerde bedrijven kunnen vriend worden van Vakantieoorden Energie. De vriendschap van Vakantieoorden Energie geeft recht op het huren van een bungalow tegen vriendentarieven.

Ook als je geen gebruik maakt van de vakantiebungalows mag je vriend worden. Daarmee steun je ons initiatief. Als je bedenkt dat wij uitsluitend uit de huuropbrengsten en de vriendschap alle kosten van de exploitatie dragen, dan begrijp je dat deze extra steun meer dan welkom is.

Vriend worden van Vakantieoorden Energie?

  • Download het onderstaande formulier.
  • Print het formulier uit.
  • Stuur het volledig ingevulde formulier ondertekend naar het aangegeven emailadres onderaan deze pagina.

Let op: vriend worden van Vakantieoorden Energie staat los van het lidmaatschap van de personeelsvereniging van de hierboven genoemde bedrijven.

Vriendenbijdrage

De vriendenbijdrage bedraagt € 12,- per jaar en wordt automatisch geïncasseerd. Na het afgeven van het incasso mandaat via het vriendschapsformulier wordt de donatie automatisch omgezet in een vriendschap voor onbepaalde tijd. Vanaf 2024 bedraagt de vriendenbijdrage € 15,- per jaar.

Opzeggen vriendschap

Dit kun je gemakkelijk via de email (administratie@vakantieoordenenergie.nl) doorgeven. Vrienden die hun vriendschap voor het volgend kalenderjaar willen beëindigen, dienen voor 30 november op te zeggen.

Vragen of meer informatie over het vriendschap? Neem dan contact op met de administratie van Vakantieoorden Energie (administratie@vakantieoordenenergie.nl).